5 manieren voor mannen om aantrekkelijker te worden gevonden

Mannen, er staat veel druk op je. Je moet er goed uitzien, lekker ruiken en de juiste persoonlijkheidskenmerken hebben om door vrouwen aantrekkelijk gevonden te worden. In dit artikel gaan we vijf manieren bespreken waarop mannen aantrekkelijker gevonden kunnen worden, zoals stijlvolle kleren dragen, galant zijn, vriendelijk en attent zijn, atletisch zijn en zelfvertrouwen hebben. Volg deze tips en je vindt je droomvriendin voor je het weet!

1) Be fashionable!

Het dragen van modieuze kleding kan voor vrouwen een aantrekkelijke eigenschap zijn. Je hoeft niet de laatste mode te dragen, maar je moet op z’n minst dragen wat een klein beetje trendy is en bij je lichaamstype past. Als je niet zeker bent van modetips, zijn er tal van websites die je helpen door outfits te maken met kleren die je al bezit! Dress to impress geldt overigens niet alleen voor momenten dat je de deur uit gaat: uit onderzoek blijkt dat zelfs als je thuis goed gekleed bent – zelfs tijdens het spelen van online blackjack op internet of het bekijken van je favoriete tv-serie – mannen zich gelukkiger voelen dan mannen die dit niet oden.

2) Wees galant

Galantheid betekent het tonen van goede manieren tegenover anderen. Bijvoorbeeld, als een vrouw iets op de grond laat vallen, trek je haar stoel uit of houd je de deur open. Dit is vooral effectief tijdens eerste ontmoetingen of afspraakjes, want daardoor voelen vrouwen zich meer op hun gemak bij je en zullen ze uitkijken naar een volgende ontmoeting met iemand die charmant is. Onthoud dat dit niet betekent dat je een doetje moet zijn! Beleefd zijn is al genoeg – je hoeft anno 2022 echt niet meer verplicht voor iemands maaltijd te betalen. En let’s face it: je hoeft met de vele verschillende blackjack casino sites eigenlijk niet eens de deur meer uit voor een good time!

3) Wees vriendelijk en attent

Vriendelijk zijn gaat hand in hand met galant zijn. Bijvoorbeeld, mannen zijn meestal degenen die gesprekken initiëren als ze voor het eerst vrouwen ontmoeten of tijdens afspraakjes. Je moet controversiële onderwerpen vermijden die een ongemakkelijk gevoel kunnen geven – houd in plaats daarvan het gesprek luchtig. Simpel gezegd: toon belangstelling voor wat ze te zeggen heeft, want dat laat haar zien dat je haar meningen en gedachten waardeert. Veel mannen maken ook de fout om tijdens eerste ontmoetingen of gesprekken te veel aan seks te denken – keep your eyes up, mannen!

4) Wees zelfverzekerd

Een echte heer is zelfverzekerd zonder verwaand te zijn – met andere woorden, een man die zelfverzekerd is, maar niet arrogant. Zelfverzekerd zijn is een aantrekkelijke eigenschap bij mannen omdat het laat zien dat ze lekker in hun vel zitten. Een man die zelfverzekerd is heeft het niet nodig anderen neer te zetten om zichzelf beter te voelen – in plaats daarvan is hij tevreden met wie hij is. Dit zelfvertrouwen is aantrekkelijk voor vrouwen, want het geeft ze een veilig en beschermd gevoel. Bovendien kan een zelfverzekerde man elke vrouw het gevoel geven dat ze speciaal en belangrijk is, en dat is een enorme turn on. Dus, als je aantrekkelijker gevonden wilt worden door vrouwen, werk dan aan je zelfvertrouwen! Het zal beslist zijn vruchten afwerpen.

5) Zorg voor jezelf

Er is geen twijfel over mogelijk dat je lichaam verzorgen, sporten en een uitmuntende hygiëne allemaal goede manieren zijn om aantrekkelijker gevonden te worden door vrouwen. Als je voor je lichaam zorgt, zeg je haar dat je jezelf respecteert en dat je het waard bent om voor te zorgen. Lichaamsbeweging laat haar zien dat je actief en gezond bent, en hygiëne is de sleutel – niemand wil verkering of bevriend zijn met iemand die slecht ruikt! Dus, begin nu voor jezelf te zorgen en zie de resultaten voor jezelf. Je zult verbaasd zijn hoeveel gemakkelijker het is om het andere geslacht aan te trekken als je er een beetje moeite voor doet!

Lees dit ook...