4 fouten die een man nooit in bed mag maken

Heeft je geliefde ooit een orgasme vervalst? En als ze dat had gedaan, hoe zou je dat dan weten? Volgens een onderzoek van de University of Central Lancashire maakt tot 80% van de vrouwen het nep . Wat zegt dit ons? Heel veel mannen maken een paar grote fouten in bed waardoor hun partners ontevreden zijn. Bovendien hebben wij mannen vaak geen idee dat dit zelfs gebeurt! Lees verder om te zien of je een van deze veelvoorkomende seksuele fouten maakt en ontdek wat je kunt doen om van die nep-orgasmes echte te maken.

Fout #1: niet genoeg voorspel

Zie jij het voorspel als een entrée: iets dat overgeslagen kan worden ten gunste van het hoofd (tussen) vak? Als dat zo is, schiet je jezelf waarschijnlijk in de voet! Onderzoekers van de University of Kansas toonden aan dat de meeste vrouwen voorspel zien als het belangrijkste onderdeel van de seksuele ervaring en er graag meer van zouden willen ontvangen van hun partners.

De meeste mannen daarentegen beoordeelden volledige seks als alles en alles. Met andere woorden, mannen maken een grote fout als ze direct in het doordringende vrijen gaan duiken, in plaats van tijd en energie te investeren in een goed voorspel!

Onthoud dat seks meer is dan alleen lichamelijk genot: het gaat om intimiteit. Door voorspel van hoge kwaliteit zend je de boodschap uit dat je haar waardeert en bereid bent om haar behoeften aan plezier en nabijheid voorrang te geven . Daarnaast veroorzaakt het voorspel een uitbarsting van het liefdeshormoon oxytocine – zowel bij vrouwen als bij mannen. Dit betekent dat jullie allebei een veiliger gevoel zullen hebben samen en meer verliefd zullen zijn – een belangrijke basis voor spectaculaire seks.

Fout #2: Doorgaan als je niet meer kunt

Als mannen zijn we vastbesloten om een ​​orgasme te krijgen voor vrouwen, die vaak meer tijd nodig hebben om volledig opgewonden te raken en in de gang van zaken te komen. Dit betekent dat we misschien nog maar enkele ogenblikken verwijderd zijn van het afronden, maar dan merken we met ontzetting dat onze partner er niet helemaal is. Wat gebeurt er nu?
Een veelgemaakte fout is om te proberen alles te doen wat in je vermogen ligt om voorbij het point of no return te blijven. Bij het proberen het onvermijdelijke te stoppen, raken veel mannen gespannen en losgekoppeld. Sommigen van ons zullen onze ogen sluiten, ons lichaam strakker maken en zich voorstellen dat we thee drinken met onze grootouders – alles om het moment te verlengen.

Sommige mensen schamen zich onhandig en verontschuldigen zich overdreven; en sommigen van ons worden overdreven bezorgd dat dit weer gebeurt, wat ons ertoe brengt ons gedrag in bed meer in het algemeen te veranderen. U kunt bijvoorbeeld nerveus worden voor de seks, proberen te voorkomen dat uw partner contact met u maakt en u seksueel stimuleren, omdat u zich zorgen maakt dat u hierdoor misschien te vroeg klaar bent.

Wat is het probleem met dit soort gedrag? Ten eerste helpt het je orgasme niet te verlengen en kan het het probleem zelfs verergeren. Ten tweede: denk je dat je partner niet zal merken hoe gespannen je bent en dat dit geen invloed op haar heeft? Denk nog eens na – seks is de meest intieme ervaring die we kunnen hebben – je bent letterlijk in het lichaam van je partner! Dit betekent dat uw partner zich door uw angst even ongemakkelijk, zelfbewust en geremd kan voelen in de slaapkamer.

Door te proberen vast te houden wanneer je dat niet meer kunt – en door overdreven verontschuldigend te worden – verander je seks waarschijnlijk in een ongemakkelijke, ongemakkelijke en kortstondige ervaring. Het goede nieuws is dat er veel beproefde manieren zijn om met dit soort seksuele problemen om te gaan; en dat je geen toevlucht hoeft te nemen tot mechanisch gedrag of gedachten van je grootmoeder om langer in bed te blijven!

Fout #3: Voorspelbaarheid

Alleen omdat het een keer heeft gewerkt, wil dat nog niet zeggen dat ze de volgende keer naar hetzelfde hunkert. De delen van het lichaam van je partner die het beste reageren op geslachtsverandering op basis van hun gemoedstoestand en hormonale cycli, dus het is het beste om creatief te blijven en zo nu en dan iets nieuws te proberen.

Afgezien daarvan: als ze altijd kan voorspellen wat we in bed gaan doen, kan dit zorgen voor een vervelend en niet-stimulerend seksleven. Laat het maken van liefde geen mechanistisch karwei worden – we hebben het hier niet over het bereiden van een diner of het poetsen van je tanden!
Als je je wilt vertakken en je seksleven spannender wilt maken, wees dan niet bang om avontuurlijk te zijn! Dit kan het uitproberen van nieuwe seksposities, verschillende soorten voorspel en spontaner zijn in termen van wanneer en waar je seks wilt hebben. Op niet-fysieke manieren oplettend of romantisch zijn, kan dingen ook spannender maken – denk aan verrassingsdiners, bloemen, chocolaatjes en bubbels. Ten slotte, als je nieuwe dingen uitprobeert, vergeet dan niet om bij je partner in te checken om te zien hoe ze reageert – gebruik haar als je gids voor wat wel en wat niet werkt.

Fout #4: stil blijven

Sommige mannen kiezen ervoor om te zwijgen als het om seks gaat. Dit kan gebeuren als we ons ongemakkelijk voelen, als we geen kans hebben gehad om een ​​vocabulaire over ons seksleven te ontwikkelen, of als we gewoon geen voeling hebben met wat er in ons lichaam gebeurt. Maar dit is een vergissing: als het gaat om een ​​gezond seksleven, is communicatie de sleutel!

Een studie heeft aangetoond dat meer seksuele communicatie gelijk staat aan een bevredigender seksleven en een sterkere relatie. Niet alleen maakt het voor jullie gemakkelijker om een ​​idee te hebben van wat jullie aan het tikken zijn, communicatie helpt je om je meer op elkaar afgestemd te voelen. Zwijgen is een vergissing, omdat dit ervoor kan zorgen dat uw partner zich niet meer met u verbonden voelt. Ze kan ook aannemen dat je niet geïnteresseerd bent of niet van de ervaring geniet!

Hoe kun je meer communiceren in de slaapkamer? Zorg ervoor dat je haar tijdens het vrijen feedback geeft – verbaal en non-verbaal – over hoe je je voelt, wat goed voelt en wat je meer of minder wilt! En als je niet in de slaapkamer bent? Het kan voor koppels erg stimulerend zijn om een ​​openhartig gesprek over hun seksleven te hebben. Dit geeft ons ook een beter begrip van wat onze partner leuk vindt en hoe de ervaring voor jullie beiden spannender en bevredigender kan worden gemaakt.

Lees dit ook...