Chopard gaat samenwerking aan met Kiton Ateliers en komt met L.U.C XP Il Sarto Kiton

Met de L.U.C XP Il Sarto Kiton is Chopard een eerste samenwerking aangegaan met Kiton Ateliers, ‘masters of Italian tailoring’. Het Zwitserse horlogehuis en de exclusieve kleermakers uit Napels zijn familiebedrijven die zich kenmerken door ambachtelijk vakmanschap en traditie. Het stijlvolle en comfortabele horloge is uitgerust met een ultra-dun uurwerk en een Limited Edition van 100 exemplaren.

Het nieuwe L.U.C model van Chopard straalt elegante eenvoud uit. Kiton is direct te herkennen aan het markante pied-de-poule motief en subtiel, rood logo op de zwart/grijze wijzerplaat. Het horloge heeft een stalen kast van 40 mm met een DLC coating. De cashmere band is voorzien van een rode, alligatorlederen voering.

Chopard heeft het L.U.C 96.53-L kaliber met micro-rotor en geavanceerde Twin technologie volledig in eigen manufactuur ontwikkeld en vervaardigd. Het automatisch en ultra-dun uurwerk van slechts 3.3 mm heeft een gangreserve van 58 uur. Het horloge verenigt Zwitserse Haute Horlogerie met Italiaanse ‘sprezzatura’.

Prijs Chopard L.U.C XP Il Sarto Kiton: € 10.800,-

Lees dit ook...