Bud Spencer Firewater: Deze nieuwe chili- en kaneellikeur uit St. Kilian heeft veel pit

Het wordt heet! Het vuurwater van Bud Spencer is bedoeld om hulde te brengen aan de westerse held die dag en nacht vecht voor recht en gerechtigheid. De nieuwe likeur smaakt zo vurig.

Het nieuwe firewater van Bud Spencer uit St. Kilian

“Allereerst bouwen we een schnapsstokerij voor firewater! Dat is gezond en maakt je slank! ”Zei Bud Spencer in“ Zwei Missionare ”. Na de meervoudig bekroonde single malts uit de Bud Spencer whisky-serie, brengt de grootste whiskydistilleerderij van Duitsland ook een eerbetoon aan onze populaire Westerhelden met een nieuwe likeur: hier is de “Bud Spencer – The Legend – Feuerwasser” uit St. Kilian.

Nu wordt het heet: een pittige noot van kaneel ontmoet een aangename chili-hitte en een vol alcoholgehalte van 33 procent – het Bud Spencer-vuurwater is een likeur op basis van de milde New Make Spirit, die dubbel is gedestilleerd uit de beste gerstemout in originele Schotse pot stills. De geur van het hennarode vuurwater van Bud Spencer wordt gedomineerd door een duidelijke noot van kaneel en vergezeld van vanille en poedersuiker. De smaak varieert van vanillesuiker en kaneel tot een fijne peperkruid en een vleugje kardemom. Uiteindelijk is de Wild West-likeur zoet, kaneel met een mooi geïntegreerde chili-hitte.

Lees dit ook...